een professionele huisstijl

voor ieder bedrijf!

Over Bianca Gijsman | BoldGraphicDesign

Ik ben Bianca Gijsman, al sinds 2009 het creatieve gezicht achter BoldGraphicDesign. Als grafisch vormgever help ik zelfstandig ondernemers en kleine mkb-bedrijven zich succesvol te profileren. Hierin staat het vormgeven van hun visuele identiteit centraal. Een professionele huisstijl is er een die herkenning oproept en past bij jouw unieke karakter.

Hoe is BoldGraphicDesign ontstaan?
Na een baan als pagina-opmaker voor de krant, een opleiding aan het Grafisch Lyceum en ervaring te hebben opgedaan als vormgever bij verschillende studio’s, ben ik gestart als freelance vormgever. Stiekem had ik al langer deze wens, maar toen mijn baan ophield was dat precies het zetje dat ik nodig had. In 2019 heb ik het tienjarig bestaan van BoldGraphicDesign natuurlijk feestelijk gevierd.

Mijn passie voor grafisch ontwerpen
Het creëren van een beleving, een ontwerp dat eigenheid uitstraalt en waarbij alles klopt. Daar word ik nou blij van. Het is echt een kroon op mijn werk wanneer een ontwerp precies is wat een klant wilde, zonder dat hij van tevoren wist waar hij naar op zoek was. Dat lukt omdat ik veel op gevoel doe, ik ga uit van het karakter van jou als ondernemer en de identiteit van je bedrijf. Dat jij je op je gemak voelt en we een goede klik hebben is dus heel belangrijk voor mijn creatieve proces.

Eenheid in al je communicatie-uitingen
Zowel voor de vormgeving van print- als digitale media kun je terecht bij BoldGraphicDesign:

  • Logo’s en andere huisstijlelementen
  • Creatief webontwerp, iconen en socialmediasjablonen
  • Visitekaartjes, briefpapier, folders, brochures en magazines

Ik werk bovendien samen met andere geweldige zelfstandig professionals, zoals marketingspecialisten, een positioneringsspecialist, fotografen, tekstschrijvers, webbouwers, uitgevers en drukkerijen.

BoldGraphicDesign blijft jouw aanspreekpunt.

Mijn stijl en proces
Mijn ontwerpstijl laat zich het best omschrijven als kleurrijk en speels, met een vrolijke noot. Bij het ontwerpen van een complete huisstijl start ik altijd met het logo. Nadat we kennis hebben gemaakt begin ik eigenlijk meteen met ‘gewoon doen’. Gaandeweg komen daar een aantal creatieve ontwerpen uit voort. Op jouw favoriete ontwerp baseer ik enkele variaties en na je definitieve keuze ook de overige huisstijlelementen.

inspirerende kantoorruimte

Laten we kennismaken
Geen formele kennismaking met een checklist en standaardvragen, maar gewoon een persoonlijk gesprek met een lekkere kop koffie aan mijn houten tafel of bij mooi weer in het zonnetje tussen de bloemen in de tuin. Mijn inspirerende werkruimte gevestigd in een dijkhuisje in het dorpje Nieuwendijk. Ik nodig je van harte uit om kennis te komen maken en de eerste stap te zetten naar unieke beelden voor jouw communicatie-uitingen.

bgd wit

Een frisse onderscheidende vormgeving, een grafische belevenis creëren, dat is mijn grote passie.